Sluit je aan bij LPC

Samen boosten we jouw business

Het zoeken én vinden van – internationale – flexkrachten en vaste medewerkers. Daar ben jij goed in. Daar ligt jouw kracht. Jij bent dan ook het liefst bezig met de klant, met commercie, en met al die andere zaken die het vak leuk maken. Zo laat jij jouw onderneming groeien.

Een stap verder gaan, en jouw business écht een boost geven? Labour Power Company – LPC – maakt het mogelijk. Jij doet waar je goed in bent. Wij doen de rest.

De voordelen voor jouw bedrijf

Aansluiten bij LPC betekent vooruitgang. En daar pluk jij de vruchten van. We zetten de belangrijkste voordelen op een rijtje.

  • Je kunt bij ons terecht voor antwoord op belangrijke vraagstukken. We weten bijvoorbeeld alles van Risk & Compliance, administratie en natuurlijk recruitment.
  • We helpen je met het regelen van huisvesting voor internationale (flex-)krachten en met begeleiding op de werkvloer.
  • Je kunt profiteren van ons enorme netwerk, nationaal en internationaal. Dit netwerk stroomt over van kennis én kunde in ons vakgebied.
  • We maken gebruik van de allerbeste software op de markt. Jij dus ook.

LPC maakt het verschil

Niet alleen voor onze bedrijven en opdrachtgevers. Maar ook voor onze flexkrachten. Daarvoor riepen we de LPC Academy in het leven. Deze Academy stelt ons in staat krachten intern op te leiden, zodat zij zich kunnen ontwikkelen. Op professioneel én persoonlijk vlak. We bieden hen een loopbaan, zodat zij hun ambities waar kunnen maken. Zo maken we het verschil.

Met andere woorden: wij zijn jouw HR-partner. Samen bouwen we een duurzame basis voor de toekomst.

Daadkracht. Betrouwbaarheid. Plezier.

Zie ons als jouw sparringpartner. Jouw coach. We faciliteren waar we kunnen, en denken met je mee over mogelijkheden en volgende stappen. Je kunt daarnaast gebruikmaken van én samenwerken met ons uitgebreide netwerk. We benutten elkaars krachten om het beste uit elkaar te halen. Met andere woorden: jij staat er niet meer alleen voor.

Onze ambitie? Niet de grootste, wél de beste zijn. Daadkracht en betrouwbaarheid spelen daar een belangrijke rol in. We dragen tenslotte een groot verantwoordelijkheidsgevoel met ons mee. Daarnaast vergeten we natuurlijk niet om plezier te maken. Klinkt herkenbaar?

Wat gaat er veranderen?

Sluit je je aan bij Labour Power Company? Dan brengt dat de nodige veranderingen met zich mee. We bouwen onze gezamenlijke toekomst op een fundering van wederzijds vertrouwen. Inzicht en transparantie zijn daarin essentieel. Dat inzicht vergaren we door middel van maandelijkse rapportages. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we – waar nodig – bijsturen.

Uiteraard blijf je onder je eigen merknaam zelfstandig opereren. Jij bent én blijft degene met de touwtjes – en de beslissingsbevoegdheid – in handen. Ook voor jouw medewerkers verandert er vrij weinig. Goed om te weten, toch?

Aansluiten bij LPC, hoe werkt dat?

Fase 1

Elkaar ontmoeten

En écht kennismaken. We duiken direct de diepte in. Voelen elkaar aan de tand. En ontdekken of het gevoel – van beide kanten – goed zit. Na dat eerste gesprek bepalen we of we samen willen én kunnen groeien. Hebben we die klik? Dan gaan we verder in het proces.

Fase 2

Jouw business leren kennen

Hoe zit de organisatie in elkaar? Wie zijn je klanten en hoe werken jullie samen? In welke sectoren ben je actief en hoe ziet het financiële plaatje eruit? Dat zijn slechts enkele vragen die in deze fase naar voren komen. Ook hier staat eerlijkheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit weer voorop.

Fase 3

Voorstel en onderbouwing

Zijn we beiden enthousiast over een samenwerking? Dan ontvang je van ons een niet-bindend voorstel, inclusief uitgebreide onderbouwing. De onderhandelingen gaan van start, waarna een intentieverklaring volgt. We sluiten deze fase met een Due Diligence onderzoek én die handtekening. Daarmee ben jij klaar voor die volgende stap!

We kijken verder dan cijfers

Een overname is een zakelijk proces. De kans is echter groot dat dit proces gepaard gaat met de nodige emoties. Jij hebt tenslotte jarenlang met veel passie aan je onderneming gewerkt. Dat begrijpen we bij LPC als geen ander. Daarom kijken we verder dan cijfers. Het gevoel moet namelijk ook kloppen. Voor beide partijen.

Klaar om jouw business te boosten?

We leren je graag kennen!