Over ons

 

Omdat
we samen
meer kunnen.

Labour Power Company

Wij zijn LPC: een groep bedrijven gespecialiseerd in het werven en inzetten van internationale flexkrachten. Wij ondersteunen opdrachtgevers in vele sectoren.

Missie

Dé ondersteuner zijn voor opdrachtgevers in o.a. de Nederlandse glastuinbouw, AGF, voedingsindustrie, logistiek, industrie en technische sectoren met onze LPC bedrijven. Want als twee al meer kunnen dan één, ligt voor ons als groot collectief maar weinig buiten ons bereik.

 

Visie

Mix van ondernemerschap zo laag mogelijk in de organisatie en anderzijds optimaal gebruikmakend van de gezamenlijke schaalgrootte op het gebied van huisvesting, recruitment, planning, ICT en inkoop. Daarnaast is goed werkgeverschap een gemeenschappelijke deler. We willen mensen niet alleen een baan bieden maar liever nog een loopbaan. Dit doen we door in beeld te brengen wat mensen kunnen en wat mensen willen. Hier wordt vervolgens een loopbaantraject op uitgezet waarbij de gemeenschappelijke academy een belangrijke rol speelt.

Kantoren

Onze kantoren zijn o.a. gevestigd in Aalsmeer, Apeldoorn, Barendrecht, Denekamp, Echt-Susteren, Etten-Leur, Hoogeveen, ‘s-Hertogenbosch, Steenbergen, Veghel, Vorden, Zwijndrecht.

LPC Nederland

Wervingsgebied

Wij werven flexkrachten vanuit Europa. Waar voorheen de focus op Oost-Europa lag, zien we een verschuiving naar het zuiden van Europa. Op dit moment werven we in Nederland, Estland, Letland, Litouwen, Polen, Hongarije, Kroatië, Roemenië, Bulgarije, Italië, Griekenland, Portugal en Spanje.