LPC maakt het verschil

Samen geven we een boost aan de toekomst

Wij zijn Labour Power Company

Een groep enthousiaste en ondernemende specialisten op de arbeidsmarkt. Wij geloven dat je samen krachtig bent. Vanuit die kernwaarde, zijn we een single point of contact voor onze bedrijven actief in recruitment van (internationale) flexkrachten en vaste medewerkers. Daar ligt onze kracht.

We maken het verschil door persoonlijk contact centraal te stellen, vanaf recruitment tot aan plaatsing. De lange termijn. Daar gaan we voor. Met deze unieke stijl van werken begeleiden we onze bedrijven in de reis van groei en ontwikkeling.

Wij zijn Labour Power Company. We boost your business.

Doelgericht handelen

Via onze bedrijven geven we de business van onze klanten een boost. We helpen onze klanten aan de beste werknemers door middel van focus op recruitment. Met aandacht voor de juiste opleidingen zorgen we voor de groei en ontwikkeling. Daarnaast denken we mee in planningen, administratieve uitdagingen en HR dienstverlening, met ook een eigen Arbodienstverlener.

Collectieve inspanningen

Met onze bedrijven gaan we in verschillende branches samenwerkingen aan op het gebied van arbeidsvraagstukken en ontwikkeling. We zijn dienstverlenend zonder grenzen. We zijn de nummer één in onze dienstverlening. Met aandacht voor mensen bouwen we aan een netwerk van bedrijven. Deze positie vertegenwoordigen we in Nederland en verschillende Europese landen, voor internationale dekking.

Samen met aandacht voor anderen

De kernwaarden zetten de toon voor onze samenwerkingen. Samen krachtig, met behoud van DNA, autonomie en regionale kracht van elk bedrijf. Goed werkgeverschap, vanuit respect en waardering voor onze mensen. Daadkracht tonen we door middel van power en toewijding in alles wat we doen. Met aandacht voor anderen werken we aan een vol en rijk leven voor iedereen.

Bedrijven ter overname

Onze bedrijven hebben decennialange kennis en expertise. Sinds 2020 ondersteunen wij ze zodat zij zich kunnen focussen op hun primaire proces. Om groei en samenwerkingen te stimuleren en het boost effect op de arbeidsmarkt rondom ons te vergroten, verwelkomen we bedrijven ter overname om onderdeel van LPC te worden.

We helpen ze aan de beste werknemers door middel van recruitment en ontzorgen ze in de administratieve werkzaamheden. Met onze ondersteuning zorgen we dat zij zich kunnen richten op hun primaire proces. Zo bouwen we samen een duurzame basis voor de toekomst.

10.000 +
Aantal flexwerkers
350 +
Aantal vaste krachten
6.000 +
Slaapplaatsen
400 mil+
Omzet 2023

Boost jouw carrière bij LPC

Bij LPC geloven we dat mensen onze grootste kracht zijn. We verwelkomen altijd nieuwe gedreven individuen die klaar zijn om samen de toekomst te vormen. 

We bieden een werkomgeving waar jouw talenten en inzet kunnen bloeien. Je bent onderdeel van een levendig en energiek team, dat vastberaden is om succes en groei te realiseren. Want samen zijn we LPC.

We omarmen innovatie en creativiteit

Samenwerken?