Trots lid van LPC

W&F Detacheringen

Partnerschap en betrokkenheid. De kern van ons bestaan.

W&F Detacheringen is gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van Poolse en andere Oost-Europese uitzendkrachten. De flexkracht staat hierin centraal. We begeleiden onze flexkrachten in alle facetten die nodig zijn om in Nederland te komen werken. Van het aanvragen van een BSN-nummer tot het aanmelden bij de huisarts.

Met bijna 20 jaar ervaring weten wij precies wat er nodig is om een goede match te kunnen maken. Transparante communicatie en heldere afspraken zijn hierin belangrijk. Op deze manier kunnen wij duurzame relaties realiseren, voor de lange termijn.

Een win-win situatie. Voor opdrachtgever én flexkracht.

We besteden veel aandacht aan het welzijn van onze flexkrachten. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor degelijke huisvesting en voldoende leefruimte, maar ook voor vervoer van en naar het werk. Een flexkracht staat er nooit alleen voor en kan altijd bij een van onze meertalige coördinatoren terecht.

Dat is niet zonder reden. Want wie lekker in z’n vel zit, levert optimaal werk. Klanten kunnen dus bouwen op gemotiveerd personeel dat graag aan de slag wil. Terwijl flexkrachten kunnen rekenen op alle begeleiding die zij nodig hebben om in een ander land te slagen.

18 +
Jaren ervaring
200 +
Gemotiveerde medewerkers
65 %
Poolse flexkrachten
35 %
Roemeense flexkrachten
Ook onderdeel worden van LPC?

Boost your business