Werken met LPC

Jouw capaciteit en kwaliteit boosten

Ben jij op zoek  naar enthousiast en gekwalificeerd personeel, om vacatures mee in te vullen en de capaciteit op de werkvloer te vergroten? Labour Power Company helpt je deze mensen te vinden! Dat begint met een inventarisatie van jouw behoeften en het geven van advies over de meest efficiënte invulling van de operatie. Ons netwerk – bestaande uit uitzendspecialisten in binnen- en buitenland – verzorgt de uitvoer en zorgt voor de juiste persoon op de juiste plek. 

Wij zijn LPC

Labour Power Company is een unieke samenwerking van enthousiaste specialisten op de arbeidsmarkt. Wij combineren de slagkracht van een grote multinational met de regionale kennis van lokale ondernemers. En die combinatie werkt!  We zijn namelijk al jaren de nummer één speler in het werven, selecteren en opleiden van internationale medewerkers. Daarmee helpen we onze klanten – uit diverse branches en uit alle hoeken van het land – aan meer capaciteit en meer kwaliteit op de werkvloer. 

Samen staan we sterker

Ook een uitdaging op het gebied van personeelsbehoefte? Wij pakken ‘m met beide handen aan. In welke regio of branche je ook actief bent, wij koppelen je aan een of meerdere van onze uitzendondernemers met verstand van zaken en passie voor jouw vraagstuk. Waar nodig, bundelen we onze krachten. Daarmee profiteer je van – bijna – eindeloze voordelen.

Waarom kiezen voor Labour Power Company?

Heb je even? We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje.

01

Een overkoepelend contract

Ga je de samenwerking aan? Dan maak je gebruik van de kennis, ervaring én middelen van ons groeiende, internationale netwerk. Maar dan met één overkoepelend contract en één vast aanspreekpunt. Minder administratieve rompslomp, dus. Jij weet altijd waar je aan toe bent. 

 

02

Uitgebreide branchekennis 

Wij zijn actief in verschillende sectoren, waaronder de bouw, transport en logistiek, techniek, productie en industrie. Onze gespecialiseerde recruiters weten dan ook precies wat er speelt in jouw branche. Hierdoor kunnen zij snel en efficiënt de juiste kandidaten vinden. 

 

03

Goed werkgeverschap 

Dat staat binnen al onze bedrijven centraal. We zorgen dan ook goed voor onze mensen, gaan voor een optimale werkomgeving en bieden doorgroeimogelijkheden via onze LPC Academy. Dit resulteert in een langere verblijfsduur, een hogere productiviteit en een bredere inzetbaarheid van onze flexkrachten.

 

04

Wet- en regelgeving 

Daar zitten we bovenop. Hierdoor kunnen we snel inspelen op veranderingen en is jouw organisatie altijd goed voorbereid. Je mag er daarnaast van uitgaan dat al onze processen – en al onze bedrijven – voldoen aan de nieuwste normen en richtlijnen, en dat onze certificeringen up-to-date zijn.

05

Huisvesting 

Onze internationale medewerkers hebben in veel gevallen behoefte aan huisvesting. Wij zorgen ervoor dat er altijd voldoende en kwalitatieve woonruimtes beschikbaar zijn om aan deze vraag te voldoen. Ons uitgebreide netwerk maakt het mogelijk om snel en wijdverspreid de juiste huisvesting te vinden. 

Klaar om jouw business te boosten?