LPC zorgt voor verbinding

Samen sterk,
samen succesvol

01

Een netwerk van mensen

Labour Power Company staat voor samen krachtig. Zichtbaar in onze dienstverlening, mensen en resultaten. Ons DNA is gekenmerkt door verbindende waarden: samen, daadkrachtig, betrouwbaar en aandacht. We doen wat we zeggen, bouwen vertrouwen en geven aandacht met een lach.

02

Ondernemende stappen

Door ondersteuning en training geven we onze flexkrachten het vertrouwen om aan het werk te gaan. We zetten ondernemende stappen. We zorgen voor onze werknemers en opdrachtgevers, als een betrokken partner.

03

Lef en innovatie

Onze persoonlijkheid is dynamisch, vol creativiteit en energie. Wat maakt ons uniek? Onze vastberadenheid en daadkracht. Met wat lef en innovatie. We omarmen vernieuwing en durven buiten de begane paden te gaan.

Met grote ambities en een gevoel van verantwoordelijkheid houden we het belang van samenwerking voor ogen, want we zijn samen krachtig.

Boost jouw carrière bij LPC

Bij LPC geloven we dat mensen onze grootste kracht zijn. We verwelkomen altijd nieuwe gedreven individuen die klaar zijn om samen de toekomst te vormen.

We bieden een werkomgeving waar jouw talenten en inzet kunnen bloeien. Je bent onderdeel van een levendig en energiek team, dat vastberaden is om succes en groei te realiseren. Want samen zijn we LPC.

We omarmen innovatie en creativiteit

Samenwerken?