LPC bouwt carrières

Een boost voor ontwikkeling

Groei en ontwikkeling voor iedereen

Wij gaan voor groei en ontwikkeling van onze mensen. Daarbij kijken we naar de vaardigheden en ambities. Binnen onze LPC Academy kunnen we flexkrachten intern opleiden tot bijvoorbeeld chauffeur, procesoperator of lasser. De Academy is ook inzetbaar voor onze klanten en derden buiten de holding. Dat doen we met behulp van ons speciale LPC-platform.

Met vertrouwen en zelfverzekerdheid

Bij recruitment van internationale flexkrachten bieden we o.a. Nederlandse of Engelse taalcursussen aan. Zodat ze vertrouwd en met zelfverzekerdheid aan het werk kunnen bij onze opdrachtgevers. We begrijpen dat niet iedereen op dezelfde manier leert. Daarom biedt de LPC Academy flexibele leermogelijkheden – online, offline, of blended, zodat iedereen op zijn eigen manier kan groeien. Als flexkrachten toe zijn aan een nieuwe uitdaging is er altijd passend werk omdat we gezamenlijk een breed spectrum aan sectoren bedienen.

Het pad naar professioneel succes

LPC biedt meer dan een baan, we bieden een loopbaan. We voeren evaluatiegesprekken met onze mensen en bespreken hun ambities en de daarbij komende mogelijkheden. Als hun ambities nog niet volledig in lijn zijn met de mogelijkheden, bieden we met de LPC Academy de kans dit gat te dichten.

“Wanneer je het verschil wil maken voor mensen, kun je dat doen door ze iets te bieden wat ze nog niet hebben. Bij LPC bieden we mensen een loopbaan en dat doen we door te focussen op opleiden en ontwikkelen.”
Linda van Alphen, COO LPC

Samen voor de lange termijn

Met alle bedrijven voorzien we in loopbaanontwikkeling en stimuleren we doorgroeimogelijkheden. Want we weten, een gelukkige flexkracht presteert beter en blijft langer. Veel van onze opdrachtgevers bieden flexkrachten bij goed functioneren een direct contract aan, om zo een lange termijn verbinding met ze aan te gaan.

Ontdek jouw groeipotentieel

Klaar om te groeien?