LPC vindt de juiste kandidaten

Een boost voor recruitment

Internationaal samenwerken

Bij LPC gaan we voor een langdurige samenwerking tussen bedrijven, klanten en werknemers. Het vinden van de juiste kandidaat is fundamenteel en daar begint het wat ons betreft mee.

We hebben een uitgebreid (inter)nationaal netwerk, bestaande uit eigen kantoren en sterke partners in Europa. De meeste van onze kandidaten komen vanuit het buitenland. We regelen efficiënt transport en comfortabele huisvesting, met als doel de reisafstand tot onze klanten zo kort mogelijk te houden.

De kandidaten staan centraal

Door het volume binnen onze groep te bundelen, halen we het maximale uit onze inzet. We zetten de kandidaten centraal. Onze kandidaten zijn goed voorbereid en geïnformeerd, via verschillende kanalen en met diverse content, zoals bedrijfsvideo’s, documentatie en informatie.

We streven ernaar hun verwachtingen te managen en te overtreffen, en te voldoen aan onze belofte van kwaliteit en transparantie, om binding te krijgen.

Focus op langdurige verbinding

Hoewel we een flexbureau zijn, bieden we dankzij ons volume en loopbaanontwikkelingen de mogelijkheid om medewerkers langdurig aan ons te binden. We ondersteunen ons recruitmentproces volledig digitaal, van de vacature tot aan de plaatsing.

Onze recruiters krijgen hierdoor de tijd en ruimte om echt aandacht te geven aan de mensen die we werven. Met als resultaat een goede match van kandidaten voor de arbeidsmarkt.

Toegang tot een uitgebreid internationaal netwerk

Dankzij ons internationale netwerk kunnen we snel geschikte kandidaten vinden voor onze klanten.

Gedreven expertise in diverse branches

Onze recruimtemtexperts hebben diepgaande kennis en ervaring in verschillende sectoren.

Maatwerk voor een perfecte match en langdurige verbinding

Door aandachtig samen te werken, begrijpen we wat onze klanten nodig hebben.

Wij vinden jouw toptalent

Vind jouw match