Onze expertise

International recruitment

Grote vertegenwoordiging in Europa

LPC heeft kantoren voor recruitment in meerdere landen van de Europese Unie, zoals Nederland, Spanje, Portugal, Polen en Roemenië. De werving wordt ter plaatse door onze recruiters gedaan, veelal via diverse campagnes en lokale jobportalen.

Ieder land heeft hierin zijn eigen voorkeurskanalen, deze kennis hebben onze recruiters. Voordat we het recruitmentproces starten verdiepen we ons in de situatie van de opdrachtgever. Iedere situatie is uniek.

Persoonlijk contact staat voorop

De perfecte match, daar ligt onze kracht. Kandidaten worden persoonlijk en nauwkeurig begeleid in het hele proces. We zijn transparant over de functie, de identiteit van het bedrijf, informatie over de arbeidsvoorwaarden en huisvesting.

Hoe duidelijker de verwachtingen vooraf zijn, des te groter de kans op succes is. Jaarlijks komen onze internationale recruiters een aantal keer naar Nederland om klanten te bezoeken en met hun collega’s ervaringen uit te wisselen.

Samen vinden we de juiste kandidaat

Wat ons betreft begint het proces bij het vinden van de juiste kandidaat voor de vacature. Samen met ons uitgebreide (inter)nationale netwerk, bestaande uit eigen kantoren en sterke partners in Europa, vinden we dagelijks flexkrachten voor onze klanten. De meeste van onze kandidaten komen vanuit het buitenland. Voor hen regelen we efficiënt transport en comfortabele huisvesting, met als doel de reisafstand tot onze klanten zo kort mogelijk te houden.

Geef jouw business een boost

Kom in contact