Onze expertise

Werving en selectie

Samen vinden we de juiste kandidaat

Wat ons betreft begint het proces bij het vinden van de juiste kandidaat voor de job. In de wervingsfase gaan we actief op zoek naar potentiële kandidaten voor vacatures in diverse branches. Samen met ons uitgebreide (inter)nationale netwerk, bestaande uit eigen kantoren en sterke partners in Europa, vinden we dagelijks de juiste mensen voor onze klanten.

Het verschil tussen uitzenden en werving en selectie? Na een werving- en selectieprocedure komen kandidaten direct op de payroll van onze klant te staan. De klant betaalt voor onze kennis en expertise een eenmalige fee.

Zorgvuldig een goede match vinden

Zodra we een groep potentiële kandidaten hebben geïdentificeerd gaan we over tot de selectiefase. In dit stadium steken we veel energie in het zorgvuldig analyseren van CV’s en motivatiebrieven, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de kwalificaties en drijfveren van elke kandidaat.

Verbinding door betrokkenheid

Een goed beeld van een kandidaat komt echter vaak naar voren tijdens persoonlijke gesprekken. Daarom hechten we veel waarde aan onze sollicitatiegesprekken, of ze nu telefonisch zijn, via video of face-to-face.

Als eenmaal de juiste kandidaat is gekozen blijven we betrokken totdat het onboarding proces voltooid is, en we zeker weten dat er sprake is van een goede match.

Geef jouw business een boost

Kom in contact