Trots lid van LPC

Duijndam Works

De perfecte match tussen werkgevers en werknemers

Onze individuele aanpak, binnen diverse sectoren, zoals AGF, transport & logistiek, productie en administratie, is een van onze onderscheidende factoren. We streven ernaar om functies te vinden die optimaal aansluiten bij de capaciteiten en belangen van flexkrachten. Belangrijke kernwaarden, zoals persoonlijke aandacht, transparantie en eerlijk advies, benadrukken we om betrouwbaarheid en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers te versterken.

We bieden specifieke vacatures aan in de sectoren waarin we gespecialiseerd zijn. We voeren recruitment uit in Europa om internationale flexkrachten ondersteuning te bieden bij hun zoektocht naar een baan in Nederland.

Toekomstige successen voor werkgever en werknemer

We bemiddelen voor werknemers om ze te helpen groeien in hun carrière. Met onze professionele accountmanagers en recruiters met een eigen specialisme, hebben we alle vak- en branchekennis in huis. We zetten ons in voor uitstekende arbeidsvoorwaarden en streven naar langdurige en betekenisvolle relaties tussen werknemers en werkgevers. Ons doel is om bij te dragen aan de successen van zowel bedrijven als individuele professionals.

25 +
Jaren ervaring
1000 +
Medewerkers
20 +
Nationaliteiten
80 +
Auto's
Ook onderdeel worden van LPC?

Boost your business