Trots lid van LPC

Goodmorning

GOODMORNING  is opgericht in 2001 en onderdeel van LPC. Wij behoren tot één van de grotere uitzendbureaus in de sectoren glastuinbouw, voeding, logistiek en techniek. We zijn voornamelijk werkzaam in de regio’s Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. Dagelijks ontzorgen we meer dan 100 klanten met de juiste invulling van hun arbeidsvraagstuk. Daarbij streven we naar langdurige samenwerkingsverbanden en partnerschappen. Dit doen we uiteraard samen met onze groep van ruim 2500 gemotiveerde flexwerkers.

 

Onze flexwerkers worden geworven in een van onze zeven werving en selectie kantoren in Polen, Roemenië, Spanje en Portugal, waar onze 22 recruitment collega’s op klantniveau op zoek gaan naar de juiste match. De flexwerkers worden in Nederland aangestuurd en begeleid door het team van 55 vaste medewerkers zoals intercedenten en support coördinatoren. Samen met het gedreven team accountmanagers wordt ervoor gezorgd dat de klant altijd centraal staat. Afspraak is afspraak.

GOODMORNING heeft haar zaken goed op orde en voldoet daarmee aan verschillende certificeringen. Zo zijn we erkend ABU-lid, ingeschreven in het SNA-register en voldoet aan de huisvestingsnorm SNF. We streven naar perfectie bij het assisteren en begeleiden van onze flexwerkers. Dit resulteert in optimale stabiliteit waar onze klanten direct de voordelen van ondervinden.

  • 2000 slaapplaatsen
  • 9 eigen werving- en selectiekantoren
2500 +
Gemotiveerde medewerkers
20 +
Jaar ervaring
300 +
Fietsen
400
Auto's
Ook onderdeel worden van LPC?

Boost your business