Onze expertise

In-house service

Elk bedrijf
is uniek

Met onze in-house service bieden we maatwerk. Omdat elke situatie en bedrijf anders is. Met deze optionele service, interessant voor grote bedrijven met veel flexkrachten, helpen we bijvoorbeeld bij de onboarding, administratieve ondersteuning en urenregistratie.

Onze jobcoaches zijn (semi) permanent op locatie aanwezig om bedrijven zo veel mogelijk te ontzorgen en in direct contact te staan met de flexkrachten.

Jobcoaches voor flexkrachten en opdrachtgevers

Jobcoaches spreken naast Engels vaak de taal van de flexkrachten, wat zorgt voor een gemakkelijke communicatie. We helpen onze flexkrachten onder andere met de onboarding in Nederland en bij de opdrachtgever en het beantwoorden van verschillende vragen rondom werken en wonen in Nederland.

Door interesse te tonen in de ambities van onze flexkrachten, zorgen we voor verbinding. Deze service werkt twee kanten op, dus zijn we er ook voor de opdrachtgever om direct op specifieke vragen en zaken in te kunnen spelen. In het belang van transparantie wordt de in-house service meestal separaat in rekening gebracht.

Geef jouw business een boost

Kom in contact