Trots lid van LPC

HOBIJ

De specialist van (inter)nationale arbeidsbemiddeling

HOBIJ is de specialist op het gebied van inzet van flexibele arbeid binnen de doelmarkten logistiek, productie en techniek. Met bijna 30 jaar ervaring weten wij sterk gemotiveerde en ervaren flexkrachten vanuit heel Europa te koppelen aan onze klanten.

De flexkracht staat bij ons centraal. Dagelijks streven wij met ongeveer 125 collega’s naar een optimale dienstverlening om op deze manier onze flexkrachten te helpen een goed en gelukkig leven te creëren. We bieden ze niet alleen een baan, maar geven ze ook de kans om zichzelf te ontwikkelen vanuit onze eigen Academy. Op deze manier verbinden wij onze flexkrachten langdurig aan ons bedrijf en aan onze klanten.  

De kracht van ieder individu staat centraal

We zijn een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. Afhankelijk van de behoefte leveren we dienstverlening op maat. Dit varieert van het ondersteunen op een specifieke vacature tot een volledige in-house dienstverlening waar we zaken zoals de begeleiding van de mensen en de planning volledig overnemen. Alles met het oog op goed werkgeverschap, langdurige relaties en optimale inzet van competenties.

3000 +
Flexkrachten
< 2 %
Ziekteverzuim
8,1
Flexkracht tevredenheid
47
Weken gemiddelde verblijfsduur
Ook onderdeel worden van LPC?

Boost your business