Trots lid van LPC

International Job Challenge

De perfecte kandidaat voor de perfecte baan

International Job Challenge is gespecialiseerd in werving en selectie op internationaal niveau. In landen als Spanje en Portugal zoeken én vinden wij gemotiveerde, enthousiaste kandidaten die een baan in het buitenland – bijvoorbeeld in de logistiek, zorg of productie – ambiëren. Zo vormen we de brug die jaarlijks meer dan 2.000 professionals verbindt met interessante arbeidskansen bij werkgevers in Nederland en daarbuiten.

Met ruim 6 jaar aan ervaring in Spanje en Portugal weten wij altijd de perfecte kandidaat aan de perfecte baan te koppelen. Kwaliteit – voor kandidaat én klant – staat daarin centraal. In onze zoektocht naar talent werken wij samen met verschillende overheidsinstanties en universiteiten.

Ontzorgen als eerste prioriteit

De kandidaat staat bij ons op nummer één. Wij begrijpen dat een migratie spannend kan zijn, daarom helpen we mensen waar we kunnen. Een belangrijk onderdeel van een migratie is de administratieve procedure; samen zorgen we ervoor dat deze vlekkeloos verloopt. Ook informeren we de kandidaat over mogelijkheden op het gebied van huisvesting en vervoer.

Eenmaal in Nederland wordt het stokje overgedragen aan het uitzendbureau ter plaatse. Doordat onze processen volledig op elkaar zijn afgestemd, verloopt de arbeidsmigratie op rolletjes. Een uitzendkracht kan dan ook direct aan zijn of haar nieuwe avontuur beginnen.

2000 +
Professionals
> 90 %
Fulfilment
6 +
Jaar ervaring in Spanje & Portugal
Ook onderdeel worden van LPC?

Boost your business