21 december 2023

Labour Power Company neemt W&F Detacheringen over

Veghel, 21 december 2023 – Labour Power Company (LPC) neemt het vanuit de Brabantse Kempen opererende uitzendkantoor W&F Detacheringen over. W&F Detacheringen is gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch geschoold personeel. Het is voor LPC na de start in 2020 al de twaalfde overname.

 

Twaalfde overname W&F Detacheringen

W&F Detacheringen geworteld in de Brabantse Kempen
Oprichter Han Jansen bouwde het afgelopen decennium aan een uitzendbureau dat actief is in een straal van 30 kilometer rond vestigingsplaats Bergeijk. Het bureau richt zich vooral op metaal-, productie- en schoonmaakbedrijven in en rond Eindhoven. Net als de andere LPC-bedrijven maakt W&F veel gebruik van internationale medewerkers die in Nederland intensief begeleid en gehuisvest worden. W&F heeft internationale recruiters die vanuit Nederland werken. “Met de aansluiting bij LPC kunnen wij gebruik maken van hun uitgebreide buitenlandse recruitment netwerk”. We kunnen onze klanten dan nog beter bedienen en inspelen op de vergrijzing die onze klanten in de techniek de komende jaren erg hard raakt”, aldus Han Jansen.

 

Intensieve samenwerking met Job Invest
W&F Detacheringen blijft als zelfstandig label actief onder de LPC-vlag en wordt gekoppeld aan het in ’s-Hertogenbosch gevestigde Job Invest. “Wij zijn enorm blij met de sterke klantenbase en hoge kwaliteit van dienstverlening welke W&F Detacheringen meebrengt”, aldus Kevin van Kempen en Ralph van Iersel, die samen de directie van Job Invest vormen. W&F Detacheringen blijft gevestigd in Bergeijk en zowel op het gebied van commercie als backoffice zal een intensieve samenwerking worden opgezet.

 

Forse groei LPC
Sinds de oprichting in januari 2020 heeft LPC nu twaalf bedrijven overgenomen. De jaaromzet ligt boven € 400 miljoen. Volgens Cor Konings CEO van LPC is deze overname een versteviging in de regio Oost-Brabant. “Met Job Invest, HOBIJ en nu W&F Detacheringen zijn wij sterk vertegenwoordigd in de metaalsector, maak- en voedingsindustrie in deze economisch zeer sterke regio”, aldus Konings.