30 april 2024

FC Den Bosch Werkt, een loopbaan met een blauw-wit randje

Job Invest – Partner van LPC – en FC Den Bosch slaan de handen ineen om supporters van de voetbalclub en werkzoekenden uit de regio aan een passende baan te helpen. Door de aftrap van FC Den Bosch Werkt verbinden zij lokale bedrijven met talent uit de buurt. En daar scoren ze punten mee, als je het ons vraagt. Waarom? Heel simpel.

 

Liefde voor de club

Een gemeenschapsgerichte benadering van arbeidsbemiddeling waarbij lokale trots, passie voor voetbal en liefde voor de club samenkomen. Dat is de unieke aanpak van FC Den Bosch Werkt. Met vacatures in alle mogelijke richtingen – van receptionist tot directeur – vinden mensen altijd een baan die bij hen past.

 

De gemene deler zit ‘m in het perspectief én de locatie. Er wordt met de kandidaat gekeken naar welke baan – en welke werkgever – het beste past. Sowieso bevindt een nieuwe baan zich in Den Bosch of omgeving. Buiten de reguliere arbeidsmarkt starten er ook re-integratie trajecten om iedereen een kans te geven. FC Den Bosch werkt kan hierbij gebruikmaken van de kennis en expertise van Job Invest, maar ook van de eigen werkplaats waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer dan welkom zijn. 

 

Een leuke touch? Sollicitatiegesprekken vinden altijd plaats in het stadion, en kandidaten ontvangen bij het tekenen van een arbeidscontract een wedstrijdshirt van de voetbalclub. “Zo slaan we een brug tussen de wereld van sport en de professionele doelen van mensen.”, aldus Kevin van Kempen, operationeel directeur van Job Invest.

FC Den Bosch Werkt

Regionaal bereik

Laat je als werkgever een vacature invullen door FC Den Bosch Werkt? Dan versterk je daarmee je lokale identiteit terwijl je tegelijkertijd de club – die je nauw aan het hart ligt – met een financiële bijdrage. Maar dat niet alleen. Met zo’n 22.000 supporters, uit alle lagen van de samenleving, biedt FC Den Bosch Werkt een breed scala aan potentiële kandidaten voor lokale bedrijven die zoeken naar regionaal talent. Dat zorgt voor een effectieve én efficiënte werving. Wat Tommie van Alphen, algemeen directeur van FC Den Bosch, daarvan vindt? 

 

“Het bereik van de club en de kracht van ons logo maakt het verschil, terwijl Job Invest zorgt voor de inhoudelijke kennis en expertise om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Een succesformule!”

 

Deze samenwerking? Een inkoppertje! 

Van Spaanse arbeidsmigranten tot lokale supporters van FC Den Bosch… Deze samenwerking laat zien dat Labour Power Company niet alleen internationaal, maar ook regionaal investeert en verbindt. Een inkoppertje, dus.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op.